Anne-Marie Delissen : Vogeltje

Anne-Marie Delissen : Vogeltje

 29,95 (incl. BTW)

Originele keramiek “Vogeltjes”.

Gemaakt door kunstenaar Anne-Marie Delissen.

Diverse afmetingen : ca. 13 cm hoog

Keramiek vogeltje op houten boomstammetje.

Wilt u het cadeau mooi ingepakt hebben? Laat het dan weten wanneer u een bestelling doet. Dan pakken wij het (gratis) voor u in.

Beschrijving

ANNE-MARIE DELISSEN

Anne-Marie woont al jaren in Hellevoetsluis. Als kleuter liet de juf haar al voortdurend tekenen om daarvan weer boekjes te maken en vanaf die tijd is ze altijd wel bezig geweest met allerlei creatieve activiteiten. Ze houdt ervan technieken en materialen te combineren. De laatste paar jaren maakt ze veel schalen van keramiek in combinatie met macramé maar ook boetseert ze veel guitige vogeltjes die ze vervolgens op stammetjes of schalen plaatst.

ECOPRINTEN

Sinds ze een workshop ecoprinten op papier heeft gevolgd, is ze gefascineerd geraakt hoe bladeren van bomen en struiken hun afdrukken kunnen nalaten op papier en stof. Ook deze techniek is zij gaan combineren: door experimenteren bleek het mogelijk afdrukken van bladeren over te brengen op haar handgevormde werkstukken van klei.

In de winkel van Kunstuitleen Hellevoetsluis “Alles voor Kunst” zijn van Anne-Marie Delissen ecoprinten te zien op papier en stof. Daarnaast staan er verschillende werkstukken van keramiek.

Extra informatie

AfmetingenN/B
Vogeltjes

1, 2, 3, 4, 5

Titel

Ga naar de bovenkant