Collier agaat

Collier agaat

 105,00 (incl. BTW)

Bijzonder mooie collier met groene agaat edelstenen.

Basis collier is van zilver.

De blaadjes zijn gemaakt van magnesium/koper/aluminium/zink.

Lengte is 59 cm.

Levering inclusief geschenk verpakking.

Indien gewenst kan het collier via brievenbuspost verzonden worden. U krijgt het verschil in verzendkosten op uw rekening teruggestort.

Artikelnummer: 336.931 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Agaat

Algemeen

Agaat kan wit, grijzig, blauw, roodachtig, roze, groen en verschillende bruintinten zijn met smalle banden in verschillende kleuren. Afhankelijk van de kleur en banden onderscheidt men verschillende varianten zoals: boomagaat, Botswana agaat, kantagaat, mos agaat, slangenhuid agaat en vuuragaat. De steen is licht doorschijnend en heeft een matte tot zijdeglans.

Werking

Gehoor, gezichtsvermogen, haargroei, hartziekte, heimwee, hoge bloeddruk, staar, vergiftiging (slangenbeten), vocht afdrijvend.

Verzorging

Agaat kan in principe op alle manieren gereinigd en opgeladen worden, maar kan verkleuren onder invloed van fel zonlicht.

Sterrenbeeld: ram, steenbok, stier en schorpioen

Bijzondere krachten toegeschreven aan edelstenen: Edelstenen zijn ontstaan tijdens de wording van de aarde door de werking van natuurkrachten. Edelstenen worden dan ook beschouwd als druppels gestolde KOSMISCHE KRACHT. Volgens overleveringenĀ  bezitten edelstenen een straling die activerend kan werken op sommige eigenschappen van de mens en zouden daardoor zelfs een geneeskrachtige werking hebben. Ook de kleur van edelstenen is belangrijk.

 

Titel

Ga naar de bovenkant