Collier bloedkoraal

Collier bloedkoraal

 65,00 (incl. BTW)

Bijzonder mooie handgemaakt collier met rode bloedkoraal edelstenen.

De hanger is gemaakt van magnesium/koper/aluminium/zink.

Lengte is 60 cm.

Levering inclusief geschenk verpakking.

Indien gewenst kan het collier via brievenbuspost verzonden worden. U krijgt het verschil in verzendkosten op uw rekening teruggestort.

Beschrijving

Bloedkoraal edelsteen

Bloedkoraal is een koraalsoort uit de Middellandse Zee. Het wordt aangetroffen op een diepte van 2 tot 280 meter. De onregelmatig gevormde kolonies worden 5 tot 20 centimeter hoog. Meestal is bloedkoraal donkeroranje. Er zijn echter ook witte en zwarte exemplaren bekend.

Leefomgeving

Bloedkoraal komt voor in diep water met een rotsachtige bodem zoals op onderzeese bergen onder richels en in en rond grotten, waar vaak sterke stromingen zijn.

Bijzondere krachten toegeschreven aan edelstenen: Edelstenen zijn ontstaan tijdens de wording van de aarde door de werking van natuurkrachten. Edelstenen worden dan ook beschouwd als druppels gestolde KOSMISCHE KRACHT. Volgens overleveringen  bezitten edelstenen een straling die activerend kan werken op sommige eigenschappen van de mens en zouden daardoor zelfs een geneeskrachtige werking hebben. Ook de kleur van edelstenen is belangrijk.

 

Ga naar de bovenkant