Edith Madou “Vis in blik”

Edith Madou “Vis in blik”

 135,00 (incl. BTW)

Keramiek beeldjes “Vis in blik” van kunstenares Edith Madou.

Afmeting: Diverse afmetingen – zie afmeting per object.

Kleuren: Diverse kleurcombinaties – zie kleuren per object.

Techniek: Keramiek in combinatie met metaal.

Wilt u het cadeau mooi ingepakt hebben? Laat het dan weten wanneer u een bestelling doet. Dan pakken wij het (gratis) voor u in.

 

Beschrijving

MIJN WERK

De keramische beelden die ik maak zijn figuratief en anekdotisch. Ik ga altijd uit van het realisme, daarna wordt de werkelijkheid vervormd tot een eigen verhaal.

Mijn inspiratie haal ik uit ons dagelijks leven van vroeger. Vooral de nostalgie en gezelligheid van het bourgondische leven voedt mijn fantasie.

Uit diverse bronnen destilleer ik beelden die vertaald worden in kunstwerken. Ik wil niet letterlijk citeren uit ons verleden, maar probeer de sfeer van vroeger te vangen en te vertalen. Ik zoek naar het absurde, humoristische en surrealisme.

Door gebruik te maken van keramische technieken kan ik realistisch ogende stofuitdrukkingen verwezenlijken.

Ik laat keramische vissen in allerlei situaties terecht komen. Meestal gebruik ik haringen, kabeljauwen of schollen, omdat deze vis het meest verweven is met de Nederlandse geschiedenis.

De formaten van mijn beelden zijn heel divers van zo klein dat het in één hand past tot een kubieke meter groot.

De titels die de kunstwerken meekrijgen verwoorden de gedachten achter het beeld en vormen daardoor een belangrijk deel van het totaal.

Naast mijn vrije werk maak ik ook werk In opdracht. Deze kunstwerken zijn in overleg met de klant ontstaan. Na een persoonlijk gesprek ga ik aan de slag met het maken van schetsen Deze ideeën worden besproken en na goedkeuring ga ik uitvoeren.
Tijdens het traject deel ik de voorgang met de klant, om zo samen tot het beste resultaat te komen. In mijn loopbaan heb ik al veel werk in opdracht mogen maken. Het kan gaan om een uniek kunstwerk, een serie relatiegeschenken, een grafmonument of urn. De vraag van de klant is leidend. Voor meer informatie: info@sbkh.nl of 06-39453307

Extra informatie

AfmetingenN/B
Vis in blik

Together in blue, Three fish, Fish & Fish

Titel

Ga naar de bovenkant