Mexicaanse kersthanger

Mexicaanse kersthanger

 11,95 (incl. BTW)

Maak een sfeervolle kerstboom met deze kerstdecoratie uit Mexico.
Duurzame artikelen die fair gemaakt zijn. Door de aankoop van deze kerstartikelen geef je de makers ook een kerstcadeau.

Ook een uniek cadeautje om te geven – 3 varianten.

Wilt u dat we een artikel mooi inpakken, laat het ons dan even weten. Dit kunnen wij gratis voor u verzorgen.

Beschrijving

MEXICAANSE KERSTHANGER

Kersttijd is in Mexico een hoogtepunt in het jaar. De Spanjaarden brachten het katholieke geloof ruim 500 jaar geleden uit Europa mee en bekeerden de Mexicanen. Nog altijd is het merendeel van de bevolking katholiek en dit is goed zichtbaar. In ieder huis is wel een altaar te vinden met de beschermheilige Guadalupe. Zij is zelfs in het straatbeeld niet weg te denken.

In november verandert Mexico. Overal zie je kerstversieringen en kerststallen. Het is dan ook niet vreemd dat Inez met haar familie besloot om de kerstartikelen te gaan maken.
Zij maken van fijne klei kerstdecoraties en kerstgroepen die ze in een elektrische over bakken waardoor de klei steenhard wordt. Met de hand decoreren ze deze kerstartikelen, veelal met afbeeldingen van kersttaferelen. Een afwerking met glazuur zorgt ervoor de decoratie prachtig glanst. Het resultaat zijn schitterende artikelen om je huis mee te versieren. Het zijn niet alleen een sfeervolle decoraties maar ook unieke cadeaus om te geven.

Extra informatie

AfmetingenN/B
Mexicaanse kersthanger

Ster azul, Kerstgroep azul, Duif kobalt

Titel

Ga naar de bovenkant