Niloc Pagen : Standing Snake Delfts Blue Silver M

Niloc Pagen : Standing Snake Delfts Blue Silver M

 119,00 (incl. BTW)

Delfts blauwe staande slang.

Materiaal: Kunsthars
Afmetingen (HxBxD): 50 cm x 12 x 20 cm
Artikelnummer: 342.028

Levering : de eerst volgende werkdag

Beschrijving

NILOC PAGEN

De in 1960 in Heerlen geboren Niloc Pagen heeft het grootste gedeelte van zijn leven doorgebracht in het buitenland. Geïnspireerd door verschillende culturen en pop-art, maakt hij kleurrijke kunstobjecten van kunsthars.

Met zijn vrolijke, kleurrijke en moderne kunstwerken probeert hij met een knipoog de glimlach van het leven naar zijn publiek te brengen. Zijn kunstbeelden van onder andere slangen, honden en nog veel meer dieren & objecten zijn allen handgeschilderd en gesigneerd. Zijn objecten geven mensen met een uitgesproken vormen en kleuren veel energie en plezier.

De ervaring leert dat zijn sculpturen aaibaar zijn, letterlijk en figuurlijk. Ze passen in elk modern interieur en er is altijd een leuk plekje voor te vinden.
Niloc Pagen heeft galeries in binnen- en buitenland en maakt zijn sculpturen in het buitenland. Dit doet hij onder begeleiding van een aantal werknemers.

Vroeger werden de sculpturen allemaal van papier-maché gemaakt, tegenwoordig is het productieproces een stuk verbeterd en zijn ze allemaal van kunsthars. Dat laatste betekent dat de sculpturen een stuk steviger zijn en mooier van kleur. Daardoor kunnen de objecten inprincipe ook buiten staan, maar hebben ter bescherming wel onderhoud nodig.

 

Titel

Ga naar de bovenkant