Opvouwbare draagtas

Opvouwbare draagtas

 10,99 12,99 (incl. BTW)

Met een ecoshopper (opvouwbare draagtas) in uw zak, hoeft u geen plastic tasjes meer te kopen.

Deze handige ecoshopper is voorzien voor een ritssluiting en gemakkelijk klein op te vouwen.

Draagkracht: 20 kg. Formaat 47 x41 cm.

Beschrijving

Nooit meer een plastic wegwerptas…

Deze ruime opvouwbare draagtas is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. Hiervan is een sterk weefsel gemaakt wat de basis is voor de ECOZZ draagtassen. Er zijn drie flessen per tas nodig.

De tassen hebben een draagvermogen van maar liefst 20 kilogram. De geschenkverpakking waarin de tassen verpakt zijn, is van gerecycled karton. Al met al een duurzaam product voor jarenlang gebruik.

– Waterafstotend – Handwasbaar

 

BOODSCHAPPENTAS

Een boodschappentas is een tas voor het vervoer van boodschappen.

In de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw was het in Nederland nog gewoonte een eigen tas mee te nemen naar een winkel om daarin de boodschappen mee naar huis te nemen, de boodschappentas. Deze tassen werden van veel verschillende materialen gemaakt, waaronder kunststoffen, natuurvezels of sterk papier (gemaakt volgens het “kraft proces”). Oudere mensen die verder moesten lopen gebruikten vaak een boodschappentas op wielen.

In de jaren zeventig en daarna gaf men in winkels met reclame bedrukte plastic tassen mee voor de gekochte producten. Eind jaren negentig begon men zich te realiseren dat het gratis weggeven van plastic boodschappentassen belastend is voor het milieu. De milieubelasting wordt veroorzaakt aan de productiekant door het gebruik van grondstoffen en energie en aan de andere kant door het afval dat overblijft. Een methode om verspilling tegen te gaan is de consumenten te laten betalen voor een tas. Dit leidt vaak tot hergebruik van tassen.

Extra informatie

AfmetingenN/B
Opvouwbare tasjes

Dinnertime, The Kiss, The last blooming peonies, True love, Tuinfeest, Oerol, Mr. Cat, Turbo, Dutch windmill, Meisje met de parel, Mona Lisa, Nachtwacht, Mondriaan, Het melkmeisje

Titel

Ga naar de bovenkant