Pomme Pidou: Moneybank Rooster Maurice

Pomme Pidou: Moneybank Rooster Maurice

 19,95 (incl. BTW)

Slechts 1 resterend op voorraad

Moneybank (Spaarpot) “Rooster Maurice”. Verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins.

Materiaal: Keramiek

Afmeting: 20,5 cm hoog x 10 cm breed x 15,5 cm diep.

Leuk verpakt in originele Pomme Pidou cadeaubox.

 

Beschrijving

DE KLEURRIJKSTE DIEREN TER WERELD

Herinner jij je nog toen je klein was en de kleinste dingen je extreem gelukkig konden maken? Zoals wanneer je ouders je iets lieten kiezen in een snoepwinkel of de dag dat je je eerste huisdier mee naar huis nam? Pomme Pidou is er om je die momenten van pure vreugde opnieuw te laten beleven. Kom binnen in onze kleurrijke dierenwinkel en kies jouw stukje geluk.

GEVULD MET VREUGDE

Kikker Freddy kan niet wachten om je aan zijn vrienden voor te stellen. Ze wonen allemaal samen in de leukste dierenwinkel ooit. Een plek waar ze de hele dag spelen en lachen. En net als echte vrienden heeft iedereen zijn eigen karakter. Caramel de kat is een echte boekenwurm en vindt het heerlijk om de hele dag voor de open haard te slapen. Bella de koe is gek op buiten spelen in de regen. Buldog Jack is een echte hardloopkampioen en weet alles van sport. Er zijn natuurlijk nog veel meer huisdieren in de wereld van Pomme Pidou… Ontdek de hele familie gewoon zelf!

LIEFDE EN VREUGDE…. DE POMME PIDOU FAMILIE

Dus, wie is jouw favoriet? Kies jouw kleurrijkste huisdier ter wereld, breng het mee naar huis en vrolijk je plek op. Of koop er eentje cadeau en maak iemand van wie jij houdt zo blij als een kind in een snoepwinkel.

DE KLEURRIJKSTE DESIGNS VAN BELGIË

Wist je dat de kleurrijkste huisdieren ter wereld in zwart-wit worden geboren? Echt waar! Ze zetten hun eerste stapjes als een potloodtekening, die door één van onze Belgische ontwerpers wordt geschetst. Maar uiteraard kunnen onze diertjes niet overleven zonder hun levendige kleuren. Daarom creëren we voor elk diertje een uniek patroon. Ze krijgen allemaal hun eigen ontwerp vol speelse en levendige kleuren.

VAN SCHETS TOT SCULPTUUR

Daarna verandert de potloodtekening in een echt dier. Elke Pomme Pidou is een handgemaakt keramisch klein meesterwerk. Samen met hun vrienden worden ze in mallen gevormd en daarna rusten ze enkele dagen.

TIJD OM AAN TE KLEDEN

Finaal krijgen ze elk hun unieke outfit. Hun eigen kleurrijke patroon past overal om hen heen. De laatste details worden met de hand beschilderd en dan kijken we of ze klaar zijn voor verzending. Hoe weten we dit? Een echte Pomme Pidou is altijd een kleurrijk dier uit keramiek en heeft zijn eigen unieke print. Check, check, check! Tijd om ze in hun geschenkdoos te verpakken en naar hun nieuwe thuis te sturen in een van onze kleurrijke dierenwinkels over de hele wereld.

Extra informatie

AfmetingenN/B
Moneybank Rooster Maurice

404C, 404D, 404F

Titel

Ga naar de bovenkant