Ronald Boonacker – Schaaltjes

Ronald Boonacker – Schaaltjes

 18,50 (incl. BTW)

Op voorraad

Unieke handbeschilderde schaaltjes voor hapjes en andere lekkere snacks. Deze kleine cadeautjes zijn gemaakt door kunstenaar Ronald Boonacker.

Gelimiteerde oplage van 15 stuks per afbeelding/kleur.

Afmeting ca. 9 x 14 cm hoogte 2 cm.

Techniek: acryl op hout en gegoten in helder kunsthars (epoxy)

Het schaaltje is verpakt in een eenvoudig doosje inclusief inlegvel met beschrijving van het werk en over de kunstenaar.  Ieder schaaltje is aan de voorkant hand gesigneerd en op de achterkant genummerd. Inclusief uitleg op de achterzijde voor reiniging van het schaaltje. Ze zijn stapelbaar. Het doosje kan eventueel door de brievenbus verzonden worden.

Beschrijving

Ronald Boonacker

Boonacker is een autodidact. Decennia lang reist hij al over de wereld. Op de meest uiteenlopende plekken op aarde wordt hij geraakt door landschappen, tropische stranden, eilanden, palmbomen en zonsondergangen. De immense schoonheid, de onmetelijke grootheid: op het schilderslinnen vond Ronald Boonacker eindelijk de manier om de onbeschrijfelijke beleving van de ons omringende natuur vast te leggen.

Atelier

In zijn ateliers in Amsterdam en het Mexicaanse Acapulco werkt de kunstenaar aan doeken en zeefdrukken met titels als Terra di Toscana, Route du Soleil en Wegen naar Rome. Boonacker werkt overwegend met acrylverf in felle tinten en met krachtige kleuraccenten, soms afgewisseld met zilver of goud.

Hoe kosmopolitisch zijn kunst ook is, de basis voor zijn doeken ligt in de Nederlandse traditionele stillevens en landschappen. Al kan hij overal aarden – Ronald Boonackers roots liggen onmiskenbaar in Nederland.

Extra informatie

AfmetingenN/B
Schaaltje

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Titel

Ga naar de bovenkant