Sieraden set aquamarijn en barnsteen

Sieraden set aquamarijn en barnsteen

 195,00 (incl. BTW)

Collier, armband en oorbellen set “Aquamarijn en barnsteen”. De oorbellen zijn kleine hangertjes.

De metalen ovaal is gemaakt van aluminium, magnesium, zink en koper legering en vervolgens gold plated.

Laat het ons weten, indien u de sieraden set mooi ingepakt wilt hebben. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Beschrijving

SIERAAD

Een sieraad of juweel (ook: tooi) is elk object (met uitzondering van kleding) dat op het lichaam wordt gedragen (of hoofdzakelijk dient om op het lichaam te dragen) met de bedoeling dat te verfraaien.

Sommige sieraden worden door lichaamsdelen gedragen. Hiervoor moeten gaatjes worden gemaakt door lichaamsdelen (piercing) en in sommige gevallen moeten deze daarna worden opgerekt tot een grotere maat (stretching).

FUNCTIE

Een juweel of sieraad heeft geen functioneel karakter. Een uurwerk bijvoorbeeld heeft wel een functioneel karakter en wordt daarom doorgaans niet als juweel beschouwd. Een meer gevoelsmatige definitie geeft weer dat een juweel ook iets is wat men kan kopen bij een juwelier. Zo kan een uurwerk waarin edelstenen verwerkt zijn of dat bestaat uit een massief edelmetaal toch als juweel beschouwd worden.

Sieraden kunnen van edelmetalen zoals goud en zilver zijn gemaakt maar er zijn ook juwelen van glas, tin of plastic gemaakt. Een voorwerp hoeft dus geen edelstenen en/of edelmetaal te bevatten om een juweel te zijn.

Juwelen zijn vaak versierd met edelstenen, halfedelstenen of geslepen kristal (strass genaamd).

AQUAMARIJN

De kalmerende energieën van de groen blauw kleurige aquamarijn verminderen stress. Aquamarijn harmoniseert zijn omgeving en beschermt tegen verontreinigingen.

BARNSTEEN

Strikt gesproken is barnsteen geen kristal, maar gestolde en gefossiliseerde boomhars. Het woord “barnsteen” heet in het Engels “amber”. Dat barnsteen wel gele amber heet, naast de grijze amber van de potvis, komt waarschijnlijk doordat ze beide voornamelijk op stranden worden gevonden. Barnsteen is meestal goudbruin tot geel. De werking van barnsteen; absorbeert negatieve energieën en transformeert ze tot positieve krachten.

 

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant