Verjaardagskalender Susan Ruiter

Verjaardagskalender Susan Ruiter

 19,95 (incl. BTW)

Uitverkocht

Een verjaardagskalender met prachtige en kleurrijke afbeeldingen van de schilderijen van Susan Ruiter.

Elke maand een andere afbeelding.

Afmeting: 42 cm hoog x 15 cm breed

 

Uitverkocht

Beschrijving

SUSAN RUITER

Ik ben Susan Ruiter, geboren op 6 november 1969 in Den Haag. Ik groeide op als een stil en rustig meisje, een dromer. En eigenlijk ben ik dat nu nog steeds. Toen, maar ook nu, als volwassene, kan ik helemaal in mijn eigen wereld zitten. Ik kan op straat mensen voorbij lopen, omdat ik in gedachten verzonken ben. Ik denk dat dit een eigenschap is van creatieve mensen, want op die momenten ontstaan de leukste ideeën. Als kind was ik altijd al bezig met knutselwerken, schilderen, kledingstukken maken. Maar pas toen ik een jaar of 17 was merkte ik dat ik uitblonk in tekenen.

Ik ben jong een gezin gestart en de trotse moeder van mijn twee dochters Mandy en Jodie. Toen zij jong waren schilderde ik gewoon thuis, in een aparte kamer. Elk vrij uurtje was ik daar te vinden. Ik teken graag mensen en dieren en hou van ronde vormen, humor en kleur. De combinatie van deze voorkeuren, zorgde voor het begin van de vrolijke, kleurrijke dames die je op de website van de Kunstuitleen kunt vinden.

Al snel bleek dat mijn schilderijen iets in mensen naar boven brengt: ze worden er vrolijk van. En zo ontdekte ik dat ik met mijn passie, met dat wat ik het liefste doe, de wereld een beetje vrolijker en gelukkiger kan maken. (Wist je dat regelmatig kijken naar kunst zelfs stress vermindert en depressies voorkomt?) En die blije klanten gaven mij weer de mogelijkheid om steeds een beetje verder te rollen. Ik had meer ruimte nodig en huurde een antikraakpand, later kreeg ik mijn atelier in een oude stal. Een atelier van huis, zonder verwarming en toilet was echter niet altijd ideaal. Dus toen allebei mijn dochters het huis uit waren nam ik de volgende sprong. Mijn partner Ruud en ik kochten een pand in Vlaardingen, dat na ruim 1,5 jaar verbouwen een prachtige woon-, galerie- én atelier ruimte is geworden. Ik had nooit verwacht, dat ik dit allemaal zou bereiken. En zo zie je maar dat alles mogelijk is wanneer je je passie volgt.

Titel

Ga naar de bovenkant