Vogel metaal

Vogel metaal

 9,25 27,95 (incl. BTW)

Slechts 1 resterend op voorraad

Metalen object van een “Vogel”.

Verkrijgbaar in 2 verschillende kleurstellingen en verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen.

 

Beschrijving

METALEN WANDOBJECT

Bij Kunstuitleen Hellevoetsluis is een groot assortiment betaalbare metalen wandobjecten verkrijgbaar. Mooi voor boven de bank, bij de eethoek, op de slaapkamer of op kantoor. Altijd een uniek object aan de wand, daar ze allen met de hand gemaakt worden.

De thema’s zijn stadsgezichten, landschappen, strand taferelen, dieren, (zeil)schepen en model. In het formaat 60 x 60 cm tot en met 120 x 180 cm. Diepte 3 cm.

Deze wandobjecten kunnen via de Kunstuitleen ook in de verhuur genomen worden. Zie voor meer informatie en tarieven: www.kunstuitleenhellevoetsluis.nl.

METALEN OBJECTEN

Naast de metalen wandobjecten heeft Kunstuitleen Hellevoetsluis ook een groot assortiment betaalbare metalen objecten. Voornamelijk met als thema dieren. Bestaande uit kleurrijke vogels, statige pauwen, vissen op statief. Allen ook weer uniek, daar ze met hand gemaakt worden.

Deze objecten blijven op z’n mooist als ze binnen geplaatst worden. Wilt u ze toch buiten zetten? Breng een goede vernislaag op, ze blijven dan langer op kleur. Maar, op den duur gaat het wel roesten.

Extra informatie

AfmetingenN/B
Metalen vogel

Large mix geel, Large mix bruin/wit, Small mix bruin/wit, Medium mix bruin/wit

Titel

Ga naar de bovenkant