Wax Engel Elisabeth

Wax Engel Elisabeth

 16,95 (incl. BTW)

Engel “Elisabeth” is van echte wax en werkt op LED.

Verpakt in een fraaie cadeau doos.

Werkt op 2 AA batterijen (niet in begrepen)

Afmeting: 15 cm (hoog) x 10 cm (doorsnede)

Artikelnummer: 336.1477

Beschrijving

DE KERSTMAN EN ZIJN GESCHENKEN

Het geven van geschenken rond Kerstmis gaat terug op oude tijden, maar in Nederland was lange tijd vooral het sinterklaasfeest het geschenkenfeest. Maar velen geven elkaar (ook) met Kerstmis cadeaus.

CADEAUS

Cadeaus worden vaak gegeven om een felicitatie, bijvoorbeeld bij een verjaardag, meer kracht te geven. Ze worden vaak in speciaal daarvoor bestemd cadeaupapier ingepakt om de nieuwsgierigheid naar wat er in zit te versterken.

Niet iedere cultuur gaat gelijk om met het ontvangen van cadeaus.

In Suriname is het bijvoorbeeld gewoonte een cadeau na ontvangst niet direct uit te pakken om zo de gever niet te beledigen mocht het cadeau niet in de smaak vallen. Zo is het ook taboe zeep cadeau te doen, om de suggestie te vermijden dat de ontvanger zou stinken.

In Japan worden een boel cadeaus gegeven om nooit uitgepakt te worden, doch slechts doorgegeven worden. De gever weet vaak niet wat hij/zij geeft omdat deze het ook maar recentelijk heeft gekregen en het uiteraard niet heeft uitgepakt. Het gaat hier meestal niet om verjaardagscadeaus, maar om presentjes voor zakenrelaties.

In Zwitserland zal men z’n uiterste best doen het cadeaupapier niet te scheuren tijdens het uitpakken om niet hebberig over te komen.

Extra informatie

AfmetingenN/B
Engel "Elisabeth"

Per stuk

Titel

Ga naar de bovenkant