LIJSTENMAKERIJ
Inlijsten is vakwerk. Bij de lijstenmakerij van Blanche Art Productions in Hellevoetsluis (vlakbij Rotterdam) werkt een team van goed opgeleide en ervaren lijstenmakers. Zij zorgen ervoor dat elk werk met liefde wordt ingelijst en volgens de modernste inlijst methoden.

U bent in de lijstenmakerij van harte welkom om u vrijblijvend te laten informeren en adviseren over het in te lijsten object. In de lijstenmakerij showroom vindt u een groot assortiment houten- en aluminium lijsten, zuurvrije passe-partouts en verschillende soorten glas. Alle kunstwerken worden in het eigen lijsten atelier zuurvrij- en conserverend ingelijst.

LIJSTEN VOOR KUNSTWERKEN EN OBJECTEN
Al jaren worden de meest uiteenlopende objecten ingelijst bij het familie bedrijf Blanche Art Productions. Behalve met de gebruikelijke kunstwerken zoals foto’s, doeken of borduurwerken, hebben onze lijstenmakers ook ruime ervaring met meer ingewikkelde en speciale inlijstingen. Zoals bijvoorbeeld lijsten waarin een object verdiept wordt ingelijst achter glas. Voorbeelden hiervan zijn het inlijsten van;

Trouwjurken
Voetbalshirts
3D objecten; zoals cd’s, schaatsen, sportkleding
Doopjurkjes

U KOMT MET HET IN TE LIJSTEN WERK IN DE LIJSTENMAKERIJ EN DAN?
In de winkel geeft u uw ideeën en wensen aan. Vervolgens wordt dit samen met u besproken en daar volgen wat mogelijkheden uit en die worden u ook getoont. Als u tot een keuze gekomen bent, wordt er een prijsopgave gemaakt. Besluit u tot het laten uitvoeren van de opdracht of opdrachten, dan is uw opdracht standaard in één tot twee weken ingelijst.

Mocht u het kunstwerk eerder klaar willen hebben – vanwege bijvoorbeeld een bepaalde gelegenheid – dan is dat geen probleem. Na telefonisch of mail contact, kunt u uw inlijsting(en) bij de lijstenmakerij komen ophalen. Is ophalen niet voor u mogelijk? Blanche Art Productions bezorgt het ingelijste kunstwerk ook bij u thuis of op kantoor. U kunt in de winkel contant of met de pin betalen.

Om u nog beter van dienst te zijn, kan één van onze adviseurs bij u thuis of op kantoor vrijblijvend langskomen voor advies.

De lijstenmakerij van Blanche Art Productions is aangesloten bij de Nederlandse branche organisatie Art & Frame.